طراحی سایت پزشکی در تبریز مقوله ای هست که اخیرا بسیاری از پزشکان شهرمون به اهمیتش واقف شدن و بسیاری از طراحان سایت هم حساب ویژه ای روی این حوزه باز کردن. حالا، اگر تو هم به عنوان یک پزشک در تبریز مشغول به فعالیت هستی و این دغدغه رو داری که داشتن وبسایت پزشکی برات میتونه ایده خوبی باشه یا نه، این مقاله برای توئه. من اول اهمیت های داشتن وب سایت پزشکی تو تبریز رو برات میگم و بعد، هزینه ها و مدت زمان لازم برای طراحی رو باهات در میون میذارم. پس با من همراه باش.
اهمیت طراحی سایت پزشکی در تبریز
در ادامه به سه مورد اشاره کردم که هر سه رو به واسطه داشتن وبسایت پزشکی میتونی محقق کنی و ارزش و درآمدت از این راه رو ارتقا بدی.
1- نوبت دهی آنلاین، مهم ترین ویژگی سایت پزشکی
قطعا اصلی ترین دلیل استقبال زیاد پزشکان از سایت پزشکی، همین قابلیت نوبت دهی آنلاین هست که عملا بسیاری از حواشی پیش بینی نشده و بی نظمی های احتمالی به هنگام مراجعه بیماران رو کاهش میده.
با امکان نوبت دهی آنلاین هم خیال بیمار و مراجعه کننده راحته چون رسیدی از نوبتش رو به شکل آنلاین و اس ام اس دریافت میکنه و هم برای تویِ پزشک راحت تر میشه چرا که از طریق داشبورد مدیریتی وبسایتت، خیلی راحت میتونی برنامه ویزیت بیمارانت رو برای روز ها و هفته های آتی ببینی.

2- محتواهایی رو در زمینه پزشکی منتشر کن.
همونطور که تو طراحی سایت روانشناسی در تبریز هم گفتم، یکی از روش های شناخته شدن تو تبریز در حیطه پزشکی اینه که محتواهایی رو چه به شکل ویدئو و چه متنی تولید و بر روی وبسایتت منتشر کنی. اینطوری منِ مخاطب وقتی برای مطالعه اون محتوا وارد سایتت میشم با خود تو هم آشنا میشم و آدرس مطب، شماره تلفن و… رو هم از روی وبسایتت برمیدارم تا در صورت نیاز، ویزیت بشم.
شاید برات سوال پیش بیاد که: “خوب میتونم تو اینستاگرام میتونم همین محتواها رو منتشر کنم دیگه؛ چه نیازه به وب سایت؟” در پاسخ به این سوال، یه سوالی رو ازت میپرسم، چند درصد مواقع، افراد به دنبال مطالعه مطالب مفید و علمی هستن؟! به احتمال زیاد حتی اگه محتوای مفیدِ تو رو هم دیدن، خیلی زود اسکرول میکنن پائین و با یه عالمه محتوای زرد مواجه میشن. در حالی که وب سایت یک پلتفرم جدی هست و افراد زمانی به سایت مراجعه میکنن که میخوان بخش قابل توجهی از زمانشون رو برای مطالعه اون مطلب اختصاص بدن.

3- سایت، رزرومه ای از فعالیت های علمیت هست.
گاها وب سایت پزشکی صرفا به درد بیماران و مراجعه کنندگان نمیخوره. بلکه ممکنه سایر همکارانت تو این حوزه، دانشجویان پزشکی، پژوهشگران و… بخوان با تو آشنا بشن و بدونن که چه مقالاتی رو منتشر کردی، تو چه کنفرانس هایی سخنرانی کردی، چه دستاورد هایی رو تو حوزه پزشکی داشتی و… به عبارت دیگه صفحه درباره من وب سایت تو یک رزرومه علمی مفصلی از سوابق کاری و تحصیلی تو میتونه باشه.

هزینه طراحی سایت پزشکی در تبریز
با سرچ ساده تو اینترنت متوجه خواهی شد که برای طراحی سایت پزشکی در تبریز ارقام متفاوتی از 2 میلیون تا 100 میلیون گفته میشه. و این سوال برات پیش اومده که بالاخره هزینه دقیق طراحی سایت پزشکی چنده؟
حقیقتا عدد دقیقی رو نمیشه به عنوان هزینه طراحی سایت پزشکی گفت چون بستگی داره به میزان پیچیدگی سایت و متغیر های گوناگون دیگه. اما به شکل حدودی اگر بخوام بگم، من خودم چنین سایتی رو بدون استفاده از قالب های آماده تو بازه بین 12 تا 20 میلیون تومن طراحی میکنم. و در صورت استفاده از قالب های آماده (که توصیه اش نمیکنم) بین 7 الی 12 میلیون تومن.
مدت زمان انجام طراحی سایت پزشکی در تبریز
طراحی سایت پزشکی در تبریز معمولا بین 7 الی 12 روز زمان میبره. اگر هم احیانا یه طراح وب سایت بهت گفت برات 3 روزه و یا حتی کمتر از اون یه سایت کامل طراحی میکنه، مطمئن باش داره سرت کلاه میزاره! و قطعا یا خیلی از امکانات پیشنیاز و ضروری یک وب سایت (ریسپانسیو بودن، لینک دهی ها، طراحی هدر و فوتر و… ) رو قرار نیست طراحی کنه و عملا سایت رو ناقص بهت تحویل میده و یا اینکه قالب ها و گرافیک سایت یه مشتری دیگه رو برداشته عینا کپی کرده و تحویل داده بهت!
می خوای کار طراحی سایت پزشکی ات رو سفارش بدی؟
اگر بر اساس توضیحاتی که تا به اینجا دادم، قصد سفارش طراحی سایت پزشکی ات رو داری، در ادامه بهت میگم که من به عنوان طراح وب سایت، چه ویژگی هایی رو ارائه میدم.
1- برات به شکل اختصاصی و متنساب با روح کسب و کارت طراحی رو انجام میدم.
هر حوزه و بیزینسی شرایط خاص خودش رو داره و باید گرافیک و رابط کاربری اون سایت بر این اساس طراجی بشه. به همین خاطر، من قبل از شروع پروسه طراحی سایت، اول کسب و کارت رو آنالیز میکنم و بر اساس ماهیت و روح بیزینست، طراحی رو به شکل اختصاصی و از صفر شروع میکنم و از قالب های آماده هم استفاده نمیکنم.
البته در صورت تقاضای خود پزشک و کارفرما، امکان طراحی با قالب های آماده هم وجود داره.
2- دیگه نگرانی ای از بابت کندی یا امنیت سایتت نداری.
شاید در ابتدای فعالیت بر روی وب سایتت، متوجه اهمیت این موضوع نشی اما بعد از این که وب سایتت ورودی های زیادی رو گرفت، سرعت و امنیت وبسایت حرف اول رو میزنه. خود تو وقتی تو گوگل سرچ میکنی، چند تا وب سایت رو همزمان میزنی تا لوود بشه و اول هر کدوم بالا اومد میری به سمت اون وب سایت دیگه؛ درسته؟! پس سرعت وب سایت تو جذب مخاطب بسیار مهمه.
وب سایتی که من برات طراحی می کنم به شکل استاندارد و بهینه هستش و مشکلاتی مثل دیر لوود شدن یا خطرات اتک یا هک رو از بین میبره.
3- پشتیبانی فنی رایگان دریافت میکنی.
پس از اتمام فرآیند طراحی سایت پزشکی در تبریز، به مدت 1 ماه پشتیبانی فنی رایگان از سمت من دریافت میکنی و اگه به هر دلیلی سایتت به مشکل بربخوره خیلی راحت میتونی بهم زنگ بزنی.
4- محتوا نویسی و مدیریت سایت رو رایگان آموزش میدم.
به شکل مجازی یا حضوری به صاحب بیزینس و یا ادمین/ نماینده اون شما شیوه محتوانویسی و نگارش مقالات رو در عرض یکی دو ساعت آموزش میدم تا راحت بتونی سایتت رو مدیریت و سئو کنی.
می خوای بدونی اصول و ویژگی های طراحی سایت پزشکی چیه؟

اگه این مقاله برات مفید بود و میخوای بدونی طراحی سایت پزشکی باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ یه سر به همین لینک هایلایت شده بزن. همچنین اگه می خوای با سایر حوزه های طراحی سایت من آشنا بشی به این یکی لینک که هایلایت کردم مراجعه بکن.
اگر هم می خوای سفارش پروژه طراحی سایت پزشکی ات رو بدی، میتونی باهام با شماره ای که بالای سایت میبینی تماس بگیری و یا تو تلگرام بهم به آیدی @Elyar_mn پیام بدی.
تنت سلامت و لبت خندون 🙂