اگر صاحب کسب و کار آنلاین هستی یا برای مغازه یا فروشگاهت به دنبال سفارش پروژه طراحی سایت فروشگاهی در تبریز هستی، تو این مقاله قراره دغدغه هایی که ممکنه قبل از سفارش داشته باشی رو حل کنم و یا اگر واست مبهمه که چطوری تشخیص بدی سایتی که طراح وب سایتت واست طراحی کرده اصولی و با کیفیت هست یا نه، تو این مقاله جواب همشونو پیدا میکنی.
اگر هم علاوه بر این مواردی که نوشتم، باز سوال بی جوابی برات باقی موند، میتونی همینجا کامنت بذاری و یا باهام با همون شماره ای که بالای سایت میبینی تماس بگیری و هر سوالی که داشتی رو راحت ازم بپرسی. نگران نباش مشاوره هام پولی نیست!
نکات حائز توجه در طراحی سایت فروشگاهی در تبریز
در ادامه، پنج مورد رو گفتم که موقع سفارش یا تحویل سایت فروشگاهیت دقت کن که این ها حتما وجود داشته باشه رو وب سایتت تا بهره وری سایتت و متعاقبا فروش آنلاینت بیشتر بشه.
1- نشان ای نماد بگیر.
نشان ای نماد چیزیه که برای هر سایت فروشگاهی در تبریز یک ضروریته. اگر هم نمیدونی ای نماد چیه خیلی خلاصه بگم که یک تائیدیه اس برای فروش محصولات به شکل آنلاین در بستر وب. یجورایی همون پروانه کسب منتها در فضای آنلاین.
اولا که امروزه با توجه به قوانین تجارت الکترونیک کشور، بسیاری از کار ها مثل دریافت درگاه پرداخت آنلاین زرین پال و… منوط به داشتن نشان ای نماد شده. علاوه بر این، خیال خیلی از مشتری ها (به ویژه مشتریان شکاک رو!) راحت میکنی از خریدشون چون ای نماد نشان دهنده اینه که فروشنده اون محصول یا خدمت، بیزینس واقعی و قابل اعتمادیه و میشه به شکل آنلاین از سایتش خرید کرد.
حالا واست سواله که چطوری میتونی نشان ای نماد بگیری برای وب سایت فروشگاهیت؟ این فرآیند خیلی راحته و یه بار اگه عمری باقی باشه یه ویدئو ضبط میکنم و آموزش میدم طریقه اش رو. همچنین، میتونی با سرچ تو اینترنت و یوتیوب ویدئو های زیادی که آموزش دادن رو ببینی. یا هم اینکه، به طراح سایتت بسپاری تا از جانب تو و با مشخصات و مدارکِ تو برات ای نماد بگیره.

2- حداقل یک درگاه پرداخت آنلاین داشته باش.
آخرین مرحله خرید آنلاین برای مشتری پرداخته. برای اینکار باید حداقل یک درگاه پرداخت آنلاین داشته باشی. (مطمئنم که انتظار نداری مشتری، هزینه رو کارت به کارت کنه و رسیدشو تو تلگرام برات بفرسته!). این کار به دو مدل کلی انجام میشه. یا از طریق درگاه های بانکی و یا درگاه های واسط مثل زرین پال.
گرفتن درگاه های بانکی یکم سخته چون باید تو اون بانک احراز هویت بشی و حساب بانکی داشته باشی و یک سری مراحل فنی هم داره که باید طراح سایتت اون ها رو اعمال کنه رو وب سایتت. اما برای زرین پال سختی هاش خیلی کمتره. ولی به نشان ای نماد و کد مالیاتی و مشخصات شناسایی صاحب کسب و کار نیاز هست.
توصیه من اینه که کار های فنی این مورد رو بسپاری طراح سایتت انجام بده ولی تمام مشخصات و احراز هویت ها با نام خودت به عنوان مالک کسب و کار باشه.

3- فیلتر محصولات داشته باش.
فیلتر محصولات جزو مواردیه که خیلی از کارفرما ها بهش دقت نمیکنن و گمان میکنن یک طراح سایت هرچقدر اطلاعات محصولات بیشتری رو آپلود کنه یعنی کارش بهتره! در حالی که بارگذاری محصولات روی وبسایت کار خاصی نداره و ادمین سایتت این کار ها رو انجام میده. اگر هم سایتت ادمین نداره، میتونی از طراحت بخوای تا نحوه بارگذاری محصولات رو بهت رایگان آموزش بده. در حالیکه چیزی که مهمه وجود فیلتر محصولاته. یعنی مشتری ای که میخواد به عنوان مثال تیشرت بخره، بتونه فیلتر کنه که فقط تیشرت های رنگ سبز سایز مدیوم تو بازه قیمتی فلان از بهمان برند پوشاک رو میخواد ببینه.
مطمئن باش بدون آپشن فیلترگذاری، مشتری نه حوصله و نه وقتشو داره که یک به یک کل محصولات تو رو چک کنه تا آیتم مد نظرشو پیدا کنه! به جاش خیلی راحت و سریع سایتت رو میبنده و میره سراغ سایت رقیبت.

4- برای محصولات تخفیف دار، دسته بندی جدا داشته باش.
دم عید، مناسبت های خاص مثل روز زن و مرد و… بهترین تایم ها برای اینه که روی یک سری از محصولات خاص تخفیف بذاری. ولی از طراح سایتت بخواه که یک دسته بندی محصولات جداگونه ای داشته باشه برای آیتم های تخفیف دار فروشگاهت. این طوری این محوصلات بیشتر به چشم مشتری میان و احتمال فروشت از این کتگوری بالاتر میره.
5- قرار نیست صفحه اول سایتت رو مثل دیجی کالا شلوغ کنی!
یکی از پر تکرار ترین جملاتی که من از کارفرما هام میشنوم اینه که میگن: “یه سایت می خوام مثل دیجی کالا!” و اتفاقا خیلی هم اصرار دارن که صفحه اصلی (خانه) سایتشون عینا مثل دیجی کالا باشه و اطلاعات صد ها محصول رو مشتریان بتونن ببینن! در حالی که این کار یک اشتباه مهلک برای یه فروشگاه آنلاینه.
مشتری، تو همون ابتدای کار با یه سایت شلوغ مواجه بشه، سر درد میگیره و سریع فرار میکنه! شاید بگی خب پس چرا مردم از دیجی کالا فرار نمیکنن؟! جواب اینه که اولا اون دیجی کالاست! 🙂 دیجی کالا روزانه میلیون ها تومن خرج تبلیغات و بازاریابیش میکنه. علاوه بر این، دیجی کالا یک فروشگاه مادره. یعنی از سشوار گرفته تا بستنی رو میتونی از اونجا بخری. به همین خاطر ذاتا نیاز داره تا یک مگامنو و دسته بندی های گوناگی رو بیاره تو صفحه اول سایتش بزاره.
به خصوص اگر بیزینس تو نوپاست، این کار مثل این میمونه که یه نفر روز اول باشگاه بگه من با الهام گرفتن از هادی چوپان، میخوام پرس سینه صد کیلویی بزنم!

قصد سفارش طراحی سایت فروشگاهی در تبریز رو داری؟
اگر بر اساس توضیحاتی که تا به اینجا دادم، قصد سفارش طراحی سایت فروشگاهت رو داری، در ادامه بهت میگم که من به عنوان طراح وب سایت، چه ویژگی هایی رو ارائه میدم.
1- برات به شکل اختصاصی و متنساب با روح کسب و کارت طراحی رو انجام میدم.
هر حوزه و بیزینسی شرایط خاص خودش رو داره و باید گرافیک و رابط کاربری اون سایت بر این اساس طراجی بشه. به همین خاطر، من قبل از شروع پروسه طراحی سایت، اول کسب و کارت رو آنالیز میکنم و بر اساس ماهیت و روح بیزینست، طراحی رو به شکل اختصاصی و از صفر شروع میکنم و از قالب های آماده هم استفاده نمیکنم.
البته در صورت تقاضای خود کارفرما، امکان طراحی با قالب های آماده هم وجود داره.
2- دیگه نگرانی ای از بابت کندی یا امنیت سایتت نداری.
شاید در ابتدای فعالیت بر روی وب سایتت، متوجه اهمیت این موضوع نشی اما بعد از این که وب سایتت ورودی های زیادی رو گرفت، سرعت و امنیت وبسایت حرف اول رو میزنه. خود تو وقتی تو گوگل سرچ میکنی، چند تا وب سایت رو همزمان میزنی تا لوود بشه و اول هر کدوم بالا اومد میری به سمت اون وب سایت دیگه؛ درسته؟! پس سرعت وب سایت تو جذب مخاطب بسیار مهمه.
وب سایتی که من برات طراحی می کنم به شکل استاندارد و بهینه هستش و مشکلاتی مثل دیر لوود شدن یا خطرات اتک یا هک رو از بین میبره.
3- پشتیبانی فنی رایگان دریافت میکنی.
پس از اتمام فرآیند طراحی سایت فروشگاهی در تبریز، به مدت 1 ماه پشتیبانی فنی رایگان از سمت من دریافت میکنی و اگه به هر دلیلی سایتت به مشکل بربخوره خیلی راحت میتونی بهم زنگ بزنی.
4- محتوا نویسی و مدیریت سایت رو رایگان آموزش میدم.
به شکل مجازی یا حضوری به صاحب بیزینس و یا ادمین/ نماینده، شیوه محتوانویسی و نگارش مقالات رو در عرض یکی دو ساعت آموزش میدم تا راحت بتونی سایتت رو مدیریت و سئو کنی.
تنت سلامت و لبت خندون 🙂