اگر روانشناس هستی و به این فکر افتادی که آیا میصرفه که برای خودت یه وب سایت داشته باشی یا نه، این مقاله برای توعه. با من همراه باش تا در ادامه به شکل صادقانه بگم که تو شهرمون تبریز داشتن یه وب سایت روانشناسی برای متخصصین این حوزه تا چه حد میتونه باعث پیشرفت بشه. همچنین هزینه ها و مدت زمان اجام فرآیند طراحی سایت روانشناسی در تبریز رو بهت خواهم گفت.
اهمیت طراحی سایت روانشناسی در تبریز
برخی از حوزه ها مثل آنلاین شاپ ها و فروشگاه های اینترنتی، ماهیت بیزینسشون گره خورده به داشتن یک وب سایت. اما حوزه های دیگه ای مثل روانشناسی، ماهیتا نیازی به وب سایت ندارن. اما برای پیشرفت تو این حوزه و افزایش میزان مراجعه کنندگان در تبریز و یا مشاوره های مجازی از سرتاسر ایران، داشتن وب سایت میتونه سکوی جهشی تو این حوزه باشه. در ادامه چند تا از مزیت های داشتن وب سایت روانشناسی رو میگم.
1- رزرو تایم های مشاوره ات خیلی راحت تر میشه.
اگر کلینیک داری و به شیوه سنتی رزرو تایم های مشاوره ات رو به واسطه حضور یک منشی یا پرستار انجام میدی، قطعا به مشکلات این کار من جمله پرداخت حقوق ماهانه به منشی و یا اشتباهات سهوی به هنگام ثبت تایم رزرو مراجعه کنندگان که در نهایت منجر به کشمکش بین بیماران و منشی شما شده، واقفی.
اما با داشتن وب سایت، مراجعه کنندگان به راحتی میتونن با مراجعه به وب سایتت، تایم مشاوره شون رو به شکل آنلاین ثبت کنن و پیامک ثبت رزرو هم براشون اس ام اس بشه. اینطوری مدیریت زمان های مشاوره هم خیلی راحت تر میشه.
2- میتونی آموزش های آنلاین بدی تا شناخته شده تر بشی.
اگر شناخه شده بشی، نه تنها تبریز بلکه کل ایران میتونن مراجعه کنندگان تو باشن و تو بهشون مشاوره آنلاین بدی. اما برای شناخته شدن، باید تولید محتوا کنی و آموزش هایی رو به صورت متنی (مثل همین مقاله ای که داری میخونی و من تولید محتوا کردم برای وب سایتم) و یا ویدئویی بدی. اینطوری، خیلیا اول نه به عنوان بیمار بلکه به عنوان مصرف کننده محتوا، وارد وب سایتت میشن و بعد از آشنا شدن با تو تصمیم به رزرو تایم مشاوره میگیرن.

حالا ممکنه بگی خب وقتی اینستاگرام و یوتیوب هست، چه نیازی به دادن آموزش های آنلاین تو وب سایت شخصی هست؟!
فکر کنم اینستاگرام رو تو هم با من موافق باشی که بیشتر یک پلتفرم سرگرمی و بطالت زمانه تا دیدن آموزش های علمی و تخصصی. ما مدام با اسکرول کردن تو اینستا، از اخبار جنگ ها به طلاق سلبریتی ها، بعد به ویدئو های وایرال شده و بعد از اون هم به تبلیغات اخذ رایگان اقامت کانادا میرسیم! حالا در اون بین مخاطبان چند ثانیه هم از محتواهای تو رو میبینن و رد میشن. اگر هم حرف منو قبول نمیکنی و تا حالا تو اینستا تولید محتوا کردی کافیه فقط به بخش insights پست هات مراجعه کنی و ببینی مخاطبانت، به طور میانگین فقط چند ثانیه از محتواهایی که شاید روز ها براش زحمت کشیدی رو دیدن!
در مورد یوتیوب اما داستان فرق داره. یوتیوب پلتفرم خوبی برای آموزش روانشناسی هست. اما چرا با یه تیر دو نشون نزنی و بازدید کنندگان ویدئو های یوتیوبت رو هم منتقل کنی به وب سایتت. اینطوری هم ترافیک سایتت بالا میره و باعث بهبود سئوی سایتت میشه که باعث میشه تو نتایج سرچ گوگل بالاتر بیای و هم اینکه بازدید کننده ها رو تبدیل به مراجعه کنندگانت به مطب میکنی.
3- بزار فرق علم روانشناسی رو با مطالب زرد بدونن!
میدونم که به عنوان یه روانشناس حرفه ای خیلی برات پیش اومده که افراد غیر متخصص زیادی، استنتاج های شخصی شون رو در قالب محتوای روانشناسی عرضه کردن و حتی با باور به برخی خیالات مثل ارتباط با کائنات و… بسیاری از مطالب علم روانشناسی رو به حاشیه روندن.
تو چنین عرصه ای، تو میتونی دانشی که سال ها براش زحمت کشیدی و تو دانشگاه به دستش آوردی رو تو وبسایتت با زبان محاوره همه فهم به دیگران هم انتقال بدی تا مخاطبانت بدونن که تو توی کارت حرفه ای هستی و اگر حرفی میزنی، پشتش دانش و مطالعات علمی موثق زیادی نهفته شده. اما تو پلتفرم های دیگه ای مثل اینستاگرام مجالی برای طرح مطالب علمی وجود نداره و عملا افراد متخصص با تولیدکنندگان محتوای زرد تو یک کفه ترازو سنجیده میشید.
پس اجازه بده وب سایتت به محتواهایی که تولید میکنی، ظاهری قابل استناد و معتبر بده.

4- میتونی تست های روانشناسی مختلف رو تو سایتت بزاری.
بحثی که اخیرا در حوزه های محتلفی از پرورش نوجوانان گرفته تا استخدام شرکت ها ازش استفاده میکنن تست های مختلف روانشناسی و شخصیت شناسی مثل DISC یا MBTI هست. با ارائه رایگان چنین تست هایی بر روی وبسایتت عملا باعث اتفاقی میشی که در دنیای بیزینس بهش “تله مارکتینگ” میگن. یعنی مخاطب صرفا با سرچ تو گوگل برای انجام اون تست وارد وب سایتت میشه و این بهانه ای میشه تا با خودت و حیطه کاریت هم آشنا بشه و اگر احیانا بخواد مشاوره تخصصی هم بگیره، اولین اسمی که به ذهنش خطور میکنه تویی.

هزینه طراحی سایت روانشناسی در تبریز
اگه تا به اینجا همراهم بودی، پس یعنی قطعا متقاعد شدی که باید یه وب سایت روانشناسی داشته باشی. در مورد هزینه طراحی سایت روانشناسی نمیشه عدد دقیقی رو گفت. همونطور که وقتی به یه رستوران میری و هزینه سفارش یک سوپ با شیشلیک میتونه زمین تا آسمون فرق کنه!
از طرف دیگه، با یه سرچ ساده تو نت با عبارت طراحی سایت روانشناسی در تبریز، با مبالغ متفاوتی از 2 میلیون تا 100 میلیون مواجه خواهی شد و این میتونه گیج کننده باشه که بالاخره هزینه دقیق طراحی سایت روانشناسی چنده؟
به شکل حدودی میتونم بگم که من چنین سایتی رو بدون استفاده از قالب های آماده، تو بازه بین 12 الی 20 میلیون طراحی میکنم. طراحی با استفاده از قالب های آماده (که توصیه اش نمیکنم)، هم بین 7 الی 12 میلیون میتونه باشه.
مدت زمان انجام طراحی سایت روانشناسی در تبریز
طراحی سایت روانشناسی معمولا بین 10 الی 20 روز زمان میبره. اگر هم احیانا یه طراح سایت بهت گفت برات 3 روزه و یا حتی کمتر از اون یه سایت کامل طراحی میکنه، مطمئن باش داره سرت کلاه میزاره! و قطعا یا خیلی از امکانات پیشنیاز و ضروری یک وب سایت (ریسپانسیو بودن، لینک دهی ها، طراحی هدر و فوتر و… ) رو قرار نیست طراحی کنه و عملا سایت رو ناقص بهت تحویل میده و یا اینکه قالب ها و گرافیک سایت یه مشتری دیگه رو برداشته عینا کپی کرده و تحویل داده بهت!
می خوای کار طراحی سایت روانشناسی ات رو سفارش بدی؟
اگه بر اساس توضیحاتی که تا به اینجا دادم، قصد سفارش طراحی سایت روانشناسی ات رو داری، در ادامه بهت میگم که من به عنوان طراح وب سایت، چه ویژگی هایی رو ارائه میدم.
1- برات به شکل اختصاصی و متنساب با روح کسب و کارت طراحی رو انجام میدم.
عیب استفاده از قالب های آماده تو طراحی وب سایت اینه که یک پوسته ثابتیه که ممکنه تو هزار تا سایت دیگه هم وجود داشته باشه و حتی ممکنه تو فرآیند سئو کردن وب سایتت هم تو رو دچار مشکل کنه.
علاوه بر این، آیا به عنوان مثال از نظر گرافیکی، یک سایت لوازم آرایشی و مراقیت های پوستی بانوان با سایت کارخانه فولاد و صنایع سنگین یکیه؟! طبیعتا خیر. در حالی که تو استفاده از قالب های آماده ممکنه این دو وب سایت شبیه به هم باشن.
بنابراین، من به عنوان طراح وب سایت، ابتدا قبل از شروع طراحی، روح بیزینس تو رو تحلیل میکنم و بر اساس اون از صفر تا صد طراحی اختصاصی و بدون استفاده از قالب های آماده انجام میدم.
2- دیگه نگرانی ای از بابت کندی یا امنیت سایتت نداری.
شاید در ابتدای فعالیت بر روی وب سایتت، متوجه اهمیت این موضوع نشی اما بعد از این که وب سایتت ورودی های زیادی رو گرفت، سرعت و امنیت وبسایت حرف اول رو میزنه. خود تو وقتی تو گوگل سرچ میکنی، چند تا وب سایت رو همزمان میزنی تا لوود بشه و اول هر کدوم بالا اومد میری به سمت اون وب سایت دیگه؛ درسته؟! پس سرعت وب سایت تو جذب مخاطب بسیار مهمه.
وب سایتی که من برات طراحی می کنم به شکل استاندارد و بهینه هستش و مشکلاتی مثل دیر لوود شدن یا خطرات اتک یا هک رو از بین میبره.
3- پشتیبانی فنی رایگان دریافت میکنی.
پس از اتمام فرآیند طراحی سایت روانشناسی در تبریز، به مدت 1 ماه پشتیبانی فنی رایگان از سمت من دریافت میکنی و اگه به هر دلیلی سایتت به مشکل بربخوره فقط کافیه بهم زنگ بزنی.
4- محتوا نویسی و مدیریت سایت رو رایگان آموزش میدم.
به شکل مجازی یا حضوری به صاحب بیزینس و یا ادمین/ نماینده اون شما شیوه محتوانویسی و نگارش مقالات رو در عرض یکی دو ساعت آموزش میدم تا راحت بتونی سایتت رو مدیریت و سئو کنی.
می خوای بدونی اصول و ویژگی های طراحی سایت روانشناسی چیه؟

اگه این مقاله برات مفید بود و می خوای با سایر حوزه های طراحی سایت من آشنا بشی به این یکی لینک که هایلایت کردم مراجعه بکن.
اگر هم می خوای سفارش پروژه طراحی سایت روانشناسی ات رو بدی، میتونی باهام با شماره ای که بالای سایت میبینی تماس بگیری و یا تو تلگرام بهم به آیدی @Elyar_mn پیام بدی.
تنت سلامت و لبت خندون 🙂