09357797949

جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.

طراحی منو کافه و رستوران در تبریز

طراحی منو کافه و رستوران در تبریز

اگر صاحب بیزینسی تو حیطه کافه و رستوران تو شهرمون تبریز هستی . به دنبال طراح گرافیستی میگردی تا برات کار طراحی منو رو انجام بده، همینجا میخوام بگم که بهتره ذهنیتت رو عوض کنی و اصلا سراغ چنین چیزی نری!

میدونم یخورده شوکه شدی از حرفم. اما با من باش تا بگم که بهتره منوهای چاپی یا کاغذی رو بزاری کنار و رو بیاری به طراحی منوی دیجیتال. اما چرا؟ تو ادامه مقاله با من باش تا بگم چرا.

چرا منوی چاپی نه؟

در ادامه به مواردی اشاره کردم که از معایب داشتن منوی چاپی هست که با داشتن منوی دیجیتال (آنلاین)، این مشکلات حل میشه.

1- گرونه!

یعنی با اختلاف اولین موردی که همه کارفرما ها به من میگن اینه که فکر میکنن منوی دیجیتال گرون تر در میاد براشون. چون میگن اووو من باید چند میلیون پول بدم بابتش! اما خب یه سوال. هزینه هایی که برای منوی چاپی صرف میکنی رو در نظر گرفتی؟

یه هزینه ای رو باید به طراح یا گرافیست بدی برای طراحی. و بعد برای هر میز حداقل یدونه منو لازم داری دیگه درسته؟

خب حالا بعد یه مدت که میخوای یه آیتم جدید اضافه کنی چی؟ قیمت یه آیتم رو تغییر بدی چی؟ یا منو های قدیمی پاره شدن، لکه دار شدن و… میخوای عوضشون کنی چی؟ هزینه های این ها رو اگر جمع بزنی میبینی کلی هزینه واست داشته منو های چاپی. در حالی که برای منوی آنلاین فقط یکبار در ابتدا هزینه طراحی رو میدی و تنها هزینه ای که تا آخر عمر براش صرف میکنی، مبلغ حدودا 50 هزار تومنی به صورت ماهانه برای تمدید هاستته!

طراحی منو کافه و رستوران در تبریز

2- سفارش هاتو نمیتونی تحلیل کنی.

با منوی چاپی یا کاغذی نمیتوتی سفارش های گذشتتو مدیریت و تحلیل کنی تا مطلع بشی که مثلا دقیقا چند درصد مشتریان تایم صبح تو خانم ها بودن. یا سفارش اسموتی ها بیشتر بوده یا میلک شیک ها. بیشتر مشتری ها تمایل داشتن سر میز های کنار پنجره ها بشینن یا وسط سالن؟ و…

اما تو داشبود مدیریتی ای که با داشتن منو دیجیتال در اختیارت قرار میدم، میتونی به شکل بصری و در قالب نمودار، تمام این اطلاعات رو رصد کنی و بر اساسش برای مجموعه ات تصمیمات هوشمندانه تری بگیری.

طراحی منو کافه و رستوران در تبریز

3- ویرایش کردنش سخته.

فکر کن یه آیتم داری مثلا سیب زمینی سرح کرده و می خوای آیتمِ سیب زمینی با سس قارچ رو هم به منو اضافه کنی. تو منو چاپی باید چیکار کنی؟ باید کل منو ها رو بدی از اول واست چاپ کنن!

یا مثلا میخوای همین سیب زمینی سرخ کرده رو از 90 تومن بکنی 110 تومن. چیکار میکنی؟ دوباره باید کل منو های چاپی رو بدی از اول چاپ کنن. یا هم اینکه مثل این آبگوشت فروشی های قدیمی توی بازار یه برچسب بزنیرو قیمت قدیمی و قیمت جدید رو بنویسی که لازم به توضیح نیست چقدر حرکت ضایع ای هست!

اما با داشتن منوی آنلاین، برات کلا 2 دقیقه زمان میبره تا یه آیتمی رو خودت ویرایش کنی و نتیجه اش همون لحظه رو منو اعمال بشه. و وقتی میگم 2 دقیقه، اغراق آمیز نمیگم. دقیقا 2 دقیقه زمان میبره و نه بیشتر.

4- اعتبار کافه یا رستورانتو میاره پائین.

هر کافه یا رستورانی تمام سعی شو میکنه تا دکوراسیون و معماری داخلی مجموعه اش رو لوکس کنه تا مشتری پسند باشه. دوستِ من، قطعا خودت هم با من هم نظر هستی که الان، منوی دیجیتال داشتن که مشتری کیو آر کد اسکن کنه و آیتم های غذایی رو ببینه خیلی لوکس تر و مدرن تره.

طراحی منو کافه و رستوران در تبریز

5- برای مشتری سخته.

چهار تا موردی که گفتم مواردی بودن که به خود شما به عنوان صاحب بیزینس کافه یا رستوران مرتبط بود. اما باید مشتری ها و تجربه کاربری اون ها رو هم در نظر گرفت دیگه. واقعیتش اینه که مشتری ها اگر بخوان در مورد آیتم های منوی چاپی اطلاعات بیشتری به دست بیارن چیکار باید بکنن؟ مثلا می خوان بدونن مواد تشکیل دهنده فلان آیتم چیه؟ به صورت سرد سرو میشه یا گرم. یا حتی ممکنه برات پیش اومده باشه که مشتری ها فقط غذای رژیمی یا گیاه خواری بخوان سفارش بدن یا حتی ممکنه یه ورزشکار بخواد مقدار پروتئین هر کدوم از آیتم ها رو بدونه. در چنین شرایطی مجبوره منتظر ویتر باشه تا ازش بپرسه.

اما با منو دیجیتال تمام توضیحات لازم از جمله: تصاویر آیتم ها، میزان کالری، مواد تشکیل دهنده و… رو خیلی راحت در اختیار مشتری قرار میدی.

علاوه بر این، برای پرداخت هم با منو آنلاین، بعد از اینکه سفارشش رو ثبت کرد مستقیما به درگاه پرداخت متصل میشه و همونجا پرداختش رو انجام میده.

طراحی منو کافه و رستوران در تبریز

این همه از منو چاپی بد گفتیم؛ یه مورد هم خوبی شو بگیم!

بعضی از کافه ها یا رستوران ها معتقدن که باید تو مجموعه شون گارسون وجود داشته باشه و سفارش رو حتما خود گارسون بگیره. در چنین شرایطی استفاده از منو چاپی خوبه. هر چند که تو این مورد هم میشه منو دیجیتالی طراحی کرد که قابلیت ثبت سفارش نداشته باشه و مشتریان فقط آیتم ها و توضیحات اون ها رو به شکل آنلاین ببینن و ثبت سفارش توسط ویتر انجام بشه.

می خوای طراحی منو کافه و رستوران ات رو سفارش بدی؟

اگر بر اساس توضیحاتی که تا به اینجا دادم به منوی دیجیتال علاقه مند تر شدی و میخوای اطلاعات بیشتری در مورد منوی دیجیتال و تعرفه های من برای طراحی رو به دست بیاری یه سر به صفحه طراحی منوی دیجیتال کافه و رستوران بزن. همچنین تو مقاله طراحی منوی دیجیتال در تبریز بیشتر در مورد مزایاش گفتم که خواستی یه سر بهش بزن.

اگر هم می خوای سفارش پروژه طراحی منو کافه و رستوران در تبریز ات رو بدی، میتونی باهام با شماره ای که بالای سایت میبینی تماس بگیری و یا تو تلگرام بهم به آیدی @Elyar_mn پیام بدی.

تنت سلامت و لبت خندون 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *