اگر وکیل هستی و به دنبال سفارش پروژه طراحی سایت شخصی برای بیزینست تو تبریز هستی پس حتما سوالاتی در این زمینه داری و شاید حتی نمیدونی که داشتن وبسایت برای خودت ایده خوبی هست یا نه. به همین خاطر تو این مقاله، من قراره اول، سه تا از مهم ترین ایده هایی که میتونی به واسطه داشتن وبسایت پیاده سازی شون کنی رو میگم. بعد، هزینه ها و ندت زمان انجام اون رو تو شهرمون تبریز باهات به اشتراک میذارم. پس با من همراه باش.
اهمیت طراحی سایت وکالت در تبریز
در ادامه به سه مورد از اصلی ترین اهمیت های داشتن وب سایت وکالت میگم که هر سه باعث میشه اعتبار و برند کاریت خیلی سریع رشد کنه.
1- شکل ساده شده قوانین و تبصره ها رو در اختیار عموم قرار بده.
کتب قوانین، آئین نامه ها و ضوابط در حوزه های محتلف در دسترس عموم هست و حتی هیلی راحت میشه تو کتابخونه های عمومی تبریز پیداشون کرد. اما برای افراد غیر متخصص فهم محتوای این قوانین خیلی سخت و پیچیده است. اصطلاحات تخصصی، الفاظ عربی و… درک درست قوانین و تبصره ها رو برای عموم مردم مشکل میکنه.
حالا در این بین، تو میتونی خلاصه شده یا شکل ساده و همه فهم این قوانین رو بیای تو وبسایتت منتشر بکنی. اینطوری خیلی از عموم از وب سایت تو به عنوان یه دیکشنری برای موارد حقوقی استفاده میکنن و با این کار به شکل غیر مستقیم عملا داری اعتبار و برند کاری خودت رو به خیلی ها میشناسونی.
یادت نره که کتاب های قوانین مثل رمان نیستن که عموم مردم، گاه و بی گاه سراغش برن و بخونن. پس اونی که به دنبال فهمیدن ماده ای از قانون هست، به احتمال بسیار زیاد درگیر یه پروسه حقوقی هست و وکیل هم نداره! حالا تو چنین شرایطی به واسطه همین نسخه های ساده شده از قوانین خیلی راحت چنین موکل های بالقوه رو جذب خودت میکنی.
البته این رو هم میدونم که برخی از قوانین رو نمیشه ساده سازی کرد و در اینصورت، ممکنه برداشت های اشتباه متفاوتی بوجود بیاد. در چنین مواردی، حق میدم که نشه نسخه های ساده سازی شده این قوانین رو منتشر کرد. اما تا حد امکان برای سایر قوانین که اجازه تفسیر راحت تر رو میده، میشه چنین کاری رو پیش برد.

2- مشاوره آنلاین بده.
برخی از موارد مانند بررسی اساسنامه ثبت شرکت، شرایط طلاق توافقی و پرداخت مهریه و… مواردی نیستند که چندین جلسه نیاز به مشاوره حضوری و حضور در دادگاه باشه. چنین مواردی رو میشه به شکل آنلاین پیش برد و فرآیند خرید تایم مشاوره ها رو از طریق وب سایت انجام داد.

3- محاسبات حقوقی مختلف رو تو سایتت بذار.
برخی از محاسبات حقوقی در زمینه های مهریه، مالی، املاک که به شکل آنلاین میتونه انجام بگیره رو به شکل آنلاین تو وبسایتت بذار. اینطوری مثل همون مورد اول که گفتم، خیلی از افراد برای استفاده از این محاسبات وارد وب سایتت میشن و به این طریق با خدمات حقوقی تو یا شرکتت آشنا میشن و تبدیل میشن به موکل های بالقوه.

هزینه طراحی سایت وکالت در تبریز
با سرچ ساده تو اینترنت متوجه خواهی شد که برای طراحی سایت وکالت در تبریز ارقام متفاوتی از 2 میلیون تا 100 میلیون گفته میشه. و این سوال برات پیش اومده که بالاخره هزینه دقیق طراحی سایت وکالت چنده؟
حقیقتا عدد دقیقی رو نمیشه به عنوان هزینه طراحی سایت وکالت گفت چون بستگی داره به میزان پیچیدگی سایت و متغیر های گوناگون دیگه. اما به شکل حدودی اگر بخوام بگم، من خودم چنین سایتی رو بدون استفاده از قالب های آماده تو بازه بین 13 تا 20 میلیون تومن طراحی میکنم. و در صورت استفاده از قالب های آماده (که توصیه اش نمیکنم) بین 7 الی 13 میلیون تومن.
مدت زمان انجام طراحی سایت وکالت در تبریز
طراحی سایت وکالت در تبریز معمولا بین 7 الی 12 روز زمان میبره. اگر هم احیانا یه طراح وب سایت بهت گفت برات 3 روزه و یا حتی کمتر از اون یه سایت کامل طراحی میکنه، مطمئن باش داره سرت کلاه میزاره! و قطعا یا خیلی از امکانات پیشنیاز و ضروری یک وب سایت (ریسپانسیو بودن، لینک دهی ها، طراحی هدر و فوتر و… ) رو قرار نیست طراحی کنه و عملا سایت رو ناقص بهت تحویل میده و یا اینکه قالب ها و گرافیک سایت یه مشتری دیگه رو برداشته عینا کپی کرده و تحویل داده بهت!
می خوای کار طراحی سایت وکالت ات رو سفارش بدی؟
اگر بر اساس توضیحاتی که تا به اینجا دادم، قصد سفارش طراحی سایت وکالت ات رو داری، در ادامه بهت میگم که من به عنوان طراح وب سایت، چه ویژگی هایی رو ارائه میدم.
1- برات به شکل اختصاصی و متنساب با روح کسب و کارت طراحی رو انجام میدم.
هر حوزه و بیزینسی شرایط خاص خودش رو داره و باید گرافیک و رابط کاربری اون سایت بر این اساس طراجی بشه. به همین خاطر، من قبل از شروع پروسه طراحی سایت، اول کسب و کارت رو آنالیز میکنم و بر اساس ماهیت و روح بیزینست، طراحی رو به شکل اختصاصی و از صفر شروع میکنم و از قالب های آماده هم استفاده نمیکنم.
البته در صورت تقاضای خود وکیل و کارفرما، امکان طراحی با قالب های آماده هم وجود داره.
2- دیگه نگرانی ای از بابت کندی یا امنیت سایتت نداری.
شاید در ابتدای فعالیت بر روی وب سایتت، متوجه اهمیت این موضوع نشی اما بعد از این که وب سایتت ورودی های زیادی رو گرفت، سرعت و امنیت وبسایت حرف اول رو میزنه. خود تو وقتی تو گوگل سرچ میکنی، چند تا وب سایت رو همزمان میزنی تا لوود بشه و اول هر کدوم بالا اومد میری به سمت اون وب سایت دیگه؛ درسته؟! پس سرعت وب سایت تو جذب مخاطب بسیار مهمه.
وب سایتی که من برات طراحی می کنم به شکل استاندارد و بهینه هستش و مشکلاتی مثل دیر لوود شدن یا خطرات اتک یا هک رو از بین میبره.
3- پشتیبانی فنی رایگان دریافت میکنی.
پس از اتمام فرآیند طراحی سایت وکالت در تبریز، به مدت 1 ماه پشتیبانی فنی رایگان از سمت من دریافت میکنی و اگه به هر دلیلی سایتت به مشکل بربخوره خیلی راحت میتونی بهم زنگ بزنی.
4- محتوا نویسی و مدیریت سایت رو رایگان آموزش میدم.
به شکل مجازی یا حضوری به صاحب بیزینس و یا ادمین/ نماینده اون شما شیوه محتوانویسی و نگارش مقالات رو در عرض یکی دو ساعت آموزش میدم تا راحت بتونی سایتت رو مدیریت و سئو کنی.
می خوای بدونی اصول و ویژگی های طراحی سایت وکالت چیه؟

اگه این مقاله برات مفید بود و می خوای با سایر حوزه های طراحی سایت من آشنا بشی به این یکی لینک که هایلایت کردم مراجعه بکن.
اگر هم می خوای سفارش پروژه طراحی سایت وکالت ات رو بدی، میتونی باهام با شماره ای که بالای سایت میبینی تماس بگیری و یا تو تلگرام بهم به آیدی @Elyar_mn پیام بدی.
تنت سلامت و لبت خندون 🙂