همونطور که یه کسب و کار سنتی سعی میکنه ویترین مغازه اش رو زیبا کنه تا مشتری رو جذب کنه، ویترین کار یه دفتر معماری کجا میتونه باشه؟ ممکنه بگی خب خود دفتر کارش. درسته. ولی مخاطبان و کارفرماهایی که از شهر های دیگه هستن و نمیتونن حضوری توی دفتر کارت حضور داشته باشن چی؟ قطعا وب سایت ویترینی برای دفتر یا شرکت معماری تو خواهد بود.
علاوه بر این، معماری روح دیزاین رو در خودش داره و باید توی تمامی ابعادش این روح دیزاین نمود داشته باشه و طبیعتا یکی از اون ها دیزاین وب سایتشه. یه طراحی سایت معماری بد میتونه تا حد زیادی مخرب برندینگ اون کسب و کار بشه.
حالا که توی شهر خودمون تبریز رفته رفته به تعداد شرکت های معماری افزوده میشه. و حتی خیلی از دانشجویان معماری به شکل فریلنسری کار طراحی معماری رو میگیرن، میتونی با داشتن وب سایت حداقل توی سرچ های گوگل یک سر و گردن از رقبات جلو تر باشی. با من همراه باش تا بگم طراحی سایت معماری تا چه اندازه میتونه برای یه دفتر معماری مهم باشه.
اهمیت طراحی سایت معماری در تبریز
اگر در حال خوندن این مقاله هستی یعنی داشتن وب سایت برای کسب و کار معماریت یه دغدغه محسوب میشه و می خوای بدونی ارزش هزینه کردن داره و یا نه. با من باش چون در ادامه فقط به سه مورد می خوام اشاره کنم و نه بیشتر، که این سه مورد خودش به اندازه کافی ضرورت های طراحی سایت معماری در تبریز رو نشون میده.
1- نمونه کار هاتو بهتر نشون بده.
یک معمار و یا دفتر معماری به شکل رایج در تبریز به دو شیوه نمونه کار هاشو نشون میده. اولی از طریق پورتفولیو حرفه ای اش هست. که نیاز به گفتن نیست که پورتفولیو مناسب متخصصان و افرادی هستش که تو این حوزه سر رشته دارن و افراد عام و یا کارفرماهای تو به احتمال زیاد نمیتونن ازش سر در بیارن.
دومی هم قرار دادن نمونه کار ها تو اینستاگرام هستش که خب فکر نکنم نیاز به توضیح باشه که پست یا استوری اینستاگرام بستر مناسبی برای دیدن نمونه کار ها نیست. تصاویری که خود اینستا کیفیتشو میاره پائین و یا فقط تو یه ابعاد و اندازه مشخصی میتونی پست بزاری و مهم تر از همه این که کار های خوبت که مدتی از طراحیش میگذره عملا میره قسمت های پائین پیجت و کسی نمیبینه. در حالی که چه بسا بهترین نمونه کارهات هستن.
با داشتن وب سایت میتونی هر نمونه کاری رو که خواستی و به هر شیوه ای که خواستی نشون بدی و کارفرما به جزئیات طراحی تو بیشتر میتونه واقف بشه.

2- اگر خواستی، آبجکت های معماری رو تو وب سایتت بفروش.
اخیرا، برخی از شرکت های معماری بیزینسشون رو به دو بخش تقسیم کردن. توی اولی به شکل حرفه ای تر از کارفرماهای حقیقی و حقوقی پروژه طراحی میگیرن و تو بخش دوم بیزینسشون، مثل یه فروشگاه آنلاین عمل میکنن و آجکت ها و المان های طراحی شده توسط خودشون رو برای فروش میزارن و دانشجو ها و سایر دفتر های معماری رو تارگت میکنن. در واقع این کار یعنی یک تیر و دو نشان. چون همون آبجکت هایی که برای یه پروژه ای طراحی کردی رو دوباره میتونی تو وب سایتت برای فروش قرار بدی و بار ها اون رو به فروش برسونی.
3- اگر خواستی، تو وب سایتت نرم افزار های معماری رو آموزش بده.
علاوه بر مورد بالا که گفتم، میتونی به جای فروش آبجکت نرم افزار های معماری مثل: رویت، تری دی مکس، فتوشاپ، لومیون، بلندر و… رو آموزش بدی. میدونی که محاله یک نفر دانشجوی معماری باشه و حداقل یک بار هم که شده در دوران تحصیلش تو گوگل سرچ نزده باشه: “آموزش فلان نرم افزار”.
یا حتی میتونه توی وب سایتت هم آموزش معماری بدی و هم آبجکت بفروشی.

هزینه طراحی سایت معماری در تبریز
اگر تو گوگل یه سرچ بکنی هزینه طراحی سایت معماری، مطمئنم رقم هایی از 2 میلیون گرفته تا 100 میلیون رو میبینی! احتمال زیاد برات سواله که بالاخره یه هزینه درست و حسابی طراحی سایت معماری در تبریز چنده؟
واقعیت اینه که هزینه دقیقی رو نمیشه گفت چون بسته به آپشن های سایت میتونه خیلی متفاوت باشه. ولی اگر به صورت حدودی بخوام بگم من خودم اگه به شکل اختصاصی و بدون استفاده از قالب های آماده وب سایت معماری رو طراحی کنم عددی بین 10 تا 20 میلیون میتونه متفاوت باشه. و اگر وب سایت معماری به صورت فروشگاهی باشه ( یعنی همون قابلیت های فروش آبجکت یا دوره های نرم افزار معماری) در این صورت به اون هزینه هم افزوده میشه.
و اگر هم طراحی با استفاده از قالب های آماده استفاده بشه ( که در طولانی مدت برات زیاد بازده خوبی نخواهد داشت) هزینه حدودا بین 7 تا 12 میلیون خواهد بود.
پیشنهاد من اینه که با خود من تماس بگیری یا تو تلگرام پیام بدی و ویژگی های سایت مد نظرتو بگی تا به شکل حدودی بازه قیمتی رو بگم بهت. یا اگر خواستی تو تبریز میتونیم یه گپ و گفت حضوری هم داشته باشیم.
مدت زمان انجام طراحی سایت معماری در تبریز
طراحی سایت معماری شرکتی حدودا بین 10 الی 15 روز و طراحی سایت معماری فروشگاهی (فروش آبجکت و دوره) بین 10 الی 20 روز میتونه زمان نیاز داشته باشه.
می خوای کار طراحی سایت معماری ات رو سفارش بدی؟
اگه بر اساس توضیحاتی که تا به اینجا دادم بهت قصد سفارش طراحی سایت معماری ات رو داری در ادامه بهت میگم که من به عنوان طراح وب سایت، چه ویژگی هایی رو ارائه میدم.
1- برات به شکل اختصاصی و متنساب با روح کسب و کارت طراحی رو انجام میدم.

یکی از اصلی ترین دلایلی که استفاده از قالب های آماده رو توصیه نمیکنم برای دفاتر و شرکت های معماری اینه که روح کسب و کار تو قالب های آماده دیده نمیشه. به عنوان مثال ممکنه با همون قالب یه وب سایت در حوزه صنایع سنگین و فولاد طراحی شده باشه و یک وب سایت دیگه در حوزه سلامت پوستی بانوان و محصولات آرایشی! قطعا به عنوان یک معمار میدونی که گرافیک و دیزاین این دو حوزه کاری میتونه زمین تا آسمون متفاوت باشه.
اما من معمولا روش کارم اینطوریه که اول با تحقیق، شناخت کاملی از بیزینس و روح حاکم بر اون، به دست میارم و بر اون اساس شروع به طراحی از صفر و بدون استفاده از قالب های آماده میکنم. البته در صورت صلاحدید خودِ کارفرما، طراحی با استفاده از قالب های آماده هم امکان پذیر هست.
2- دیگه نگرانی از بابت کندی یا امنیت سایتت نداری.
یکی از اصلی ترین معضلاتی که غالبا کارفرما ها در وخله اول و در زمان سفارش پروژه طراحی سایت معماری خودشون به اون توجه نمیکنن، اما در طولانی مدت وبال گردنشون میشه امنیت و سرعت سایت هستش.
من به دلیل طراحی بهینه و استفاه از افزونه های درست خیالت رو از بابت مواردی مثل هک یا اتک شدن وب سایتت و یا کندی و دیر لوود شدن سایتت راحت می کنم.
3- پشتیبانی فنی رایگان دریافت میکنی.
بعد از اتمام فرآیند طراحی سایت معماری در تبریز، به مدت 1 ماه پشتیبانی فنی رایگان از سمت من دریافت میکنی و اگه به هر دلیلی سایتت به مشکل بربخوره فقط کافیه باهام تماس بگیری.
4- محتوا نویسی و مدیریت سایت رو رایگان آموزش میدم.
به نماینده یا ادمین کسب و کارت به صورت رایگان (مجازی یا حضوری) نحوه محتوا و وبلاگ نویسی در وب سایت و همچنین مدیریت داشبورد سایت رو آموزش میدم تا نگرانی ای از این بابت هم نداشته باشی.
می خوای بدونی اصول و ویژگی های طراحی سایت معماری چیه؟

اگه این مقاله برات مفید بود و میخوای بدونی طراحی سایت معماری باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ یه سر به همین لینک هایلایت شده بزن. همچنین اگه می خوای با سایر حوزه های طراحی سایت من آشنا بشی به این یکی لینک که هایلایت کردم مراجعه بکن.
اگر هم می خوای سفارش پروژه طراحی سایت معماری ات رو بدی، میتونی باهام با شماره ای که بالای سایت میبینی تماس بگیری و یا تو تلگرام بهم به آیدی @Elyar_mn پیام بدی.
تنت سلامت و لبت خندون 🙂