09357797949

جستجو
Close this search box.
جستجو
Close this search box.

طراحی سایت استارتاپ در تبریز

طراحی سایت استارتاپ در تبریز

اگر بنیانگذار و یا عضوی از استارتاپی هستی، قطعا نیازی به گفتن موارد اولیه و بیسیک در زمینه اهمیت داشتن وب سایت نیست. چون خودت قطعا بهتر از هر کس دیگه ای تو اکوسیستم کارآفرینی ایران هستی و حتی به احتمال زیاد اشراف و تسلط بالایی هم به جهان تکنولوزی مدرن و فضای آنلاین داری.

اگر دانش فنی طراحی وب سایت چه با زبان های برنامه نویسی و چه با وردپرس رو داری که خب به احتمال زیاد این مقاله به دردت نمیخوره! چون قطعا برای بیزینست تا الان وب سایت رو طراحی کردی. اما اگر حیطه استارتاپی که تو تبریز در اون مشغول به فعالیت هستی در حوزه های آنلاین نیست و دغدغه سفارش پروژه طراحی سایت استارتاپ در تبریز رو داری، این مقاله برای توئه. از اونجایی که خودِ من تا دو سال پیش استارتاپ خودم رو که در زمینه تولید بازی های موبایلی مبتنی بر واقعیت افزوده (AR) بود رو پیش میردم، با کم و کیف این حوزه آشنا هستم و در همین راستا، در ادامه، اول اهمیت داشتن وب سایت شرکتی برای استارتاپ رو توی شهرمون تبریز میگم. بعد از اون، هزینه و مدت زمان لازم برای طراحی سایت رو تشریح میکنم. پس با من همراه باش.

اهمیت طراحی سایت استارتاپ در تبریز

سه تا موردی که در ادامه نوشتم رو احتمالا کمابیش میدونی. اما بهتره که از یه زاویه دیگه ای بهش نگاه کنی و نه با گفتن من، بلکه با حساب و کتاب خودت ببینی ارزششو داره روی داشتن وب سایت برای شرکت خودت سرمایه گذاری کنی یا نه.

1- وب سایتت، پورتفولیو کاریت میشه برای سرمایه گذار.

یکی از اصلی تری دغدغه ها و سخت ترین مراحل کاری هر استارتاپی، جذب سرمایه است. طبیعتا یک سرمایه گذار صرفا با دیدن وب سایت شما تصمیم به سرمایه گذاری نمیگیره! چرا که پروسه سرمایه گذاری روند های پیچیده و طولانی ای داره که قطعا خودت بهتر از من در جریانشی.

اما قطعا اون سرمایه گذار، برای دریافت تاثیر اولیه (First Impression) اول از همه یه سر به وب سایتت میزنه تا آشنا بشه که اصلا چیکار میکنی و جریان چیه؟! و قطعا اگه با انتقال اطلاعات درست و به اندازه به سرمایه گذار نتونی در نگاه اول جذبش کنی، بعد ها حتی اگه کلی بیزینس پلن و اسناد و مدارک مالی هم نشونش بدی، به احتمال زیاد رغبتی برای سرمایه گذاری نخواهد داشت.

پس با سپردن پروژه طراحی سایت استارتاپت به یک فرد متخصص، مطمئن شو که با اصول و گرافیک مناسبی به بهترین شیوه ممکن، استارتاپت رو به دیگران و بالاخص به سرمایه گذاران احتمالی، معرفی میکنی.

طراحی سایت استارتاپ در تبریز

2- بخوای هم نمیتونی دیجیتال مارکتینگ رو نادیده بگیری!

استارتاپ داشتن یعنی تلاش برای تحقق یک ایده خلاقانه و ناب. متاسفانه یا خوشبختانه ذهنیت ها تو تبریز در مورد بحث فروش، بازاریابی و… به گونه ای یه که برای کسب و کارهای سنتی خیلی جوابده تره تا کسب و کار های نوین. مثلا اگر خریداری بخواد تو تبریز فرش دستبافت اعلا بخره میدونه که باید بره مظفریه. اما آیا به همون اندازه با برندِ تو و محصول یا خدمتی که ارائه میدی آشنا هست؟ پس لازمه که در این زمینه بازاریابی و تبلیغات کنی.

از طرف دیگه، روش های فیزیکی و سنتی بازاریابی رفته رفته داره بازدهیش رو از دست میده و به جاش با گسترش پلتفرم های مجازی، دیجیتال مارکتینگ داره رونق میگیره. و حالا سوال: گیریم که دیجیتال مارکتینگ کردی. مخاطب جذب شده رو میخوای به کجا انتقال بدی؟! جایی به جز وب سایتت آیا گزینه مناسبی هست؟!

طراحی سایت استارتاپ در تبریز

3- با داستان گویی، اعتبار بِرّندت رو بالاتر ببر.

چون خودم قبلا این راه رو تا حد زیادی پیش رفتم، میدونم که استارتاپ زدن یعنی بالا و پائین؛ خوشحالی و نا امیدی؛ اشک و لبخند؛ و مهم تر از همه، کار بی وقفه! حتما تا اینجا هم که پیش اومدی کلی فراز و فرود رو تجربه کردی که این تجارب حائز اهمیته و خیلیا هم هستن که مشتاق دونستن این تجارب و شنیدن داستان تو اند. بهترین جا برای روایت کردن داستان استارتاپت و معرفی افراد تیمت، وب سایتته. مخاطب از طریق وب سایتت متوجه میشه که سیاست های سازمانی شما چطوریه، روحیه کاری افراد حاضر به چه شیوه ای هست، و پشت هر محصول یا خدمتی چه داستانی خوابیده.

طراحی سایت استارتاپ در تبریز

4- میتونی فعالیت ها و درآمد های جانبی ایجاد کنی.

خیلی از استارتاپ ها قبل و یا حتی بعد از جذب سرمایه هم برای پوشش دادن هزینه های جزئی خودشون، رو میارن به ایجاد زمینه ای برای درآمد های جانبی. با داشتن وب سایت، میتونی تو همون حیطه تخصصی که داری، آموزش های آنلاینی رو ضبط و به فروش برسونی. و یا روش های دیگه ای برندسازی کنی. مثلا یکی از این روش ها ساخت و انتشار پادکست هایی در زمینه کارآفرینی و کسب و کار و انتشار اون ها بر روی وب سایتته. (اینم جا داره بگم که الان حتی شناخته شده ترین افراد جهان تو حوزه بیزینس، به انتشار پادکست خودشون روی آوردن؛ افرادی مثل بیل گیتس و گری وی).

هزینه طراحی سایت استارتاپ در تبریز

با یه سرچ تو اینترنت متوجه میشی که برای طراحی سایت استارتاپ در تبریز ارقام عجیبی از 2 میلیون تا 100 میلیون نوشته شده! و این شاید برات سوال بشه که بالاخره هزینه دقیق طراحی سایت چنده؟!

واقعیتش عدد دقیقی رو نمیشه گفت. چون بسته به آپشن های سایت میتونه خیلی متغیر باشه. اما اگه شکل حدودی بخوام بگم، من خودم چنین سایتی رو بدون استفاده از قالب های آماده تو بازه بین 10 تا 18 میلیون تومن طراحی میکنم. و در صورت استفاده از قالب های آماده (که توصیه اش نمیکنم) بین 5 الی 12 میلیون تومن.

مدت زمان انجام طراحی سایت استارتاپ در تبریز

طراحی سایت استارتاپ معمولا بین 7 الی 12 روز زمان میبره. اگر هم احیانا یه طراح وب سایت بهت گفت برات 3 روزه و یا حتی کمتر از اون یه سایت کامل طراحی میکنه، مطمئن باش داره سرت کلاه میزاره! و قطعا یا خیلی از امکانات پیشنیاز و ضروری یک وب سایت (ریسپانسیو بودن، لینک دهی ها، طراحی هدر و فوتر و… ) رو قرار نیست طراحی کنه و عملا سایت رو ناقص بهت تحویل میده و یا اینکه قالب ها و گرافیک سایت یه مشتری دیگه رو برداشته عینا کپی کرده و تحویل داده بهت!

می خوای کار طراحی سایت استارتاپ ات رو سفارش بدی؟

اگر بر اساس توضیحاتی که تا به اینجا دادم، قصد سفارش طراحی سایت استارتاپ ات رو داری، در ادامه بهت میگم که من به عنوان طراح وب سایت، چه ویژگی هایی رو ارائه میدم.

1- برات به شکل اختصاصی و متنساب با روح کسب و کارت طراحی رو انجام میدم.

هر حوزه و بیزینسی شرایط خاص خودش رو داره و باید گرافیک و رابط کاربری اون سایت بر این اساس طراجی بشه. به همین خاطر، من قبل از شروع پروسه طراحی سایت، اول کسب و کارت رو آنالیز میکنم و بر اساس ماهیت و روح بیزینست، طراحی رو به شکل اختصاصی و از صفر شروع میکنم و از قالب های آماده هم استفاده نمیکنم.

البته در صورت تقاضای خود مالک کسب و کار امکان طراحی با قالب های آماده هم وجود داره.

2- دیگه نگرانی ای از بابت کندی یا امنیت سایتت نداری.

شاید در ابتدای فعالیت بر روی وب سایتت، متوجه اهمیت این موضوع نشی اما بعد از این که وب سایتت ورودی های زیادی رو گرفت، سرعت و امنیت وبسایت حرف اول رو میزنه. خود تو وقتی تو گوگل سرچ میکنی، چند تا وب سایت رو همزمان میزنی تا لوود بشه و اول هر کدوم بالا اومد میری به سمت اون وب سایت دیگه؛ درسته؟! پس سرعت وب سایت تو جذب مخاطب بسیار مهمه.

وب سایتی که من برات طراحی می کنم به شکل استاندارد و بهینه هستش و مشکلاتی مثل دیر لوود شدن یا خطرات اتک یا هک رو از بین میبره.

3- پشتیبانی فنی رایگان دریافت میکنی.

پس از اتمام فرآیند طراحی سایت استارتاپ در تبریز، به مدت 1 ماه پشتیبانی فنی رایگان از سمت من دریافت میکنی و اگه به هر دلیلی سایتت به مشکل بربخوره فقط کافیه بهم زنگ بزنی.

4- محتوا نویسی و مدیریت سایت رو رایگان آموزش میدم.

به شکل مجازی یا حضوری به صاحب بیزینس و یا ادمین/ نماینده اون شما شیوه محتوانویسی و نگارش مقالات رو در عرض یکی دو ساعت آموزش میدم تا راحت بتونی سایتت رو مدیریت و سئو کنی.

می خوای بدونی اصول و ویژگی های طراحی سایت استارتاپ چیه؟

طراحی سایت استارتاپ

اگه این مقاله برات مفید بود و میخوای بدونی طراحی سایت شرکت و استارتاپ باید چه ویژگی هایی داشته باشه؟ یه سر به همین لینک هایلایت شده بزن. همچنین اگه می خوای با سایر حوزه های طراحی سایت من آشنا بشی به این یکی لینک که هایلایت کردم مراجعه بکن.

اگر هم می خوای سفارش پروژه طراحی سایت استارتاپ ات رو بدی، میتونی باهام با شماره ای که بالای سایت میبینی تماس بگیری و یا تو تلگرام بهم به آیدی @Elyar_mn پیام بدی.

تنت سلامت و لبت خندون 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *